You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wellness centrum

Een dagje wellness of een weekend relaxen

Hof Leskensdaele staat eveneens voor een unieke outdoor wellness in combinatie met originele behandelingen en massages. Hier staat genieten en gezondheid voorop ! Het privé sauna gedeelte beschikt over een sauna, jacuzzi, dompelbad, douche, relaxruimte (infraroodverwarming). Boek nu en Geniet van een welverdiend beauty en wellness weekend.

Wellness arrangement

Heerlijk relaxerende massage, zalig genieten in de jacuzzi met een glaasje cava, een moment van rust in de sauna. Een bezoekje aan de privé wellness laad je batterijen terug op. Laat je onderdompelen in de waaier arrangementen :

  • ‘stress weg’ weekendje wellness
  • b&b sauna arrangement
  • valentijn wellness arrangement
  • cadeau : moederdag, vaderdag arrangement
  • fiets/wandel arrangement ...

Alles om te ontspannen

Van sauna tot jacuzzi

Last minute naar de wellness?

Zin in een last minute wellness arrangement ? Bel en wij bekijken onmiddellijk de beschikbaarheid voor u +32 486 69 13 51

Verhuur privé sauna

Wellness met overnachting

Er werden geen resultaten gevonden.

Arrangementen

Wellness met overnachting

Er werden geen resultaten gevonden.

Relaxen bij Hof Leskensdaele

Wij maken uw wensen waar

Kinderen welkom

Wellness voor het hele gezin? Ontspannen en tot rust komen, daarvan genieten ook de kleintjes! De meeste kinderen vinden het gewoonweg geweldig!

Privé wellness

Geniet in de ruimste ruimste zin van het woord. Ontspan in het sfeervolle kader van de privé outdoor wellness. Kom tot rust met een lekker hapje of drankje en breid naar eigen zin uit met een massage of andere behandeling.

Romantisch weekend

Reserveer een romantisch moment samen met je partner tijdens een weekendje weg in onze outdoor privé wellness vergezeld met bubbels en lekkernijnen.